Приказка за непораснали поети
Сега ще ви разкажа случка смешна
със дата 06.07 - днешна.
Тя, може датата и да е грешна,
защото всеки ден се случва -
"тая случка смешна".
Написал някой в "Усмотрения",
прекрасно, хубаво стихотворение...
Едни го чели и смисъла разбрали,
а други чели, обаче завидели.
Дотук добре, ще кажете: "Нормално!"
И аз не виждам нищо епохално.
Нали затуй е шарен този свят
и всеки не на всекиму е брат.
Историята ще оставя с край отворен,
да я допише някой по-достоен.
На вас, "приятели любими",
ви казах всичко... в рими.
P.S. Всяка прилика с действителни лица и сайтове е случайна.
© Далия Всички права запазени