12.06.2005 г., 0:31 ч.

Приказна рисунка 

  Поезия
1142 0 2

Да можех нашата любов
да нарисувам с лявата ръка,
то тя ще бъде безценно цвете
в бисерна река.

Но нямам аз вълшебна четка и боички,
нямам лист за нежните слова,
а може би ще завладея всички
и ще развълнувам две влюбени сърца!

Рисунката ми приказна ще харесаш ти,
ще ми направиш малка забележка.
Но нищо, аз не ти се сърдя:
та нали това е нашата любовна грешка!

© Виолета Калудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей! Как си? Хубаво пишеш!
  • ... мило е... само че си поправи грешките, че разводняват впечатлението.. ако не беше последният стих щях да реша, че "лювов" е странен стилистичен похват..
Предложения
: ??:??