Да можех нашата любов
да нарисувам с лявата ръка,
то тя ще бъде безценно цвете
в бисерна река.
Но нямам аз вълшебна четка и боички,
нямам лист за нежните слова,
а може би ще завладея всички
и ще развълнувам две влюбени сърца!
Рисунката ми приказна ще харесаш ти,
ще ми направиш малка забележка.
Но нищо, аз не ти се сърдя:
та нали това е нашата любовна грешка!
© Виолета Калудова Все права защищены