22.05.2008 г., 20:12 ч.

Прилича ли на мен? 

  Поезия » Любовна
1528 1 14
Красива ли е твоята жена
(поне наполовината на мене)?
Тя има ли очите на сърна,
в които се оглеждаш влюбен денем?

Разпалва ли в сърцето ти искри,
когато само с поглед те докосва?
Обича ли те винаги? Дали?!
А знае ли с какво да омагьосва?

Откриваш ли в ръцете и земя,
която да те прави покорител?
Прегръдките и носят ли страстта,
която досега не си изпитал?

От устните и пиеш ли вода  -
(на истинската обич - елексира!)?
Целува ли те винаги така,
че всяка част от тебе да замира?

Успява ли в нощта да те плени,
докато губиш почва под краката?
Ти гледаш ли я с влюбени очи,
напълно убеден, че е Жената?

Красива ли е твоята жена?
Ех, само ако беше като мене!
Не би посмял с усмивка на уста,
ти, вгледан в мен, да губиш свойто време!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??