Кажи ми сега, че си приличат
мъжът и жената, що се привличат.
Сливат се в едно изящно красиво,
прегръщат се силно, нежно и мило.
Сърцата туптят, ръцете танцуват,
картини по тялото на другия рисуват.
Две половини в едно се сливат,
с нежност и любов се милват.
Навсякъде това е едно и също,
за всички влюбени присъщо.
© Иветтт Всички права запазени