6.11.2011 г., 21:19 ч.

Примерен шофьор 

  Поезия » За деца
2558 1 24

 

Имам си количка нова

и така се радвам аз!

По алеите готова

е да хвръкне с пълна газ.

 

С нея всички задминавам.

В парка аз шофьор съм пръв.

Но и трябва да внимавам,

щом се пиша за такъв!

 

Винаги да карам вдясно,

„стоп!”, щом трябва да се спре.

Да се движа безопасно,

зная, че е най-добре.

 

Днес се уча зад волана,

но порасна ли голям,

примерен шофьор ще стана,

щом се контролирам сам!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??