14.01.2021 г., 17:25 ч.

Принцесата една 

  Поезия » Любовна
328 0 0

Виж сега какво ще ти разкажа.
Приказка, започваща с това,

за принца и принцеса най-красивата на света.
Какво направи ти със него, просто не разбрах.
Открадна му сърцето и сега не чувства страх.
От камък беше то излято, но превърна го в памук,

за твоята любов, принцесо, ще се бори то с пречките напук.
Той е твоят принц, макар без кон, 
а може би е рицар със златните доспехи? 
Защитава те от всеки и стихове любовни ти реди, 
единствено за твоята любов се бори и иска да я покори.
Ти за него си принцеса, но не каква да си,
а онази като в приказките, дето само ѝ се спи. 
Той готов е със целувка теб да те дари, 
за да може красивата принцеса деня му негов озари.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??