10.11.2009 г., 19:13 ч.

Принизено 

  Поезия » Друга
537 0 1
На път за виртуална среща,
с усещане за подсъдимост,
запалва ароматни свещи,
отпива глътка тъжно вино...
В самоирония прелива
желание за неотложност,
бензин във огъня налива,
привикнал да му бъде сложно.
А чакащите пак са много,
та те са просто като ято!
Едва ли фактът ще го трогне,
в история така позната...
В убиец вещо се превръща
на скука и на фактология...
Играе с дамата присъщо,
проблемът му е физиология.

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления!!!
    Виртуалната среща...не е като другата...но пак е среща!
Предложения
: ??:??