10.11.2017 г., 19:35 ч.

Природа 

  Поезия » Пейзажна
671 1 2

Дъжд вали навън, слънце грее вън,

и цветята са красиви като Левски, 

на картини из гората тъй красива, 

има птици най-красиви. 

 

И кучетата тичат, децата пак танцуват, 

катерички припкат, но за жалост, 

идва зима. 

 

Всички се прибират и на топло, 

те заспиват.  

© Хриси Миланова Всички права запазени

Надявам се да ви хареса.  

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??