19.08.2020 г., 14:36 ч.

Природа 

  Поезия
440 0 0

Големият големи уважава,
иска ли в света да оцелява.
Малкият със малките сдружава,
иска ли на тях да се равнява.

 

Прости са природните закони,
оцелява, който хапе, тъпче, гони.
Разумът, където съществува,
побеждава само щом робува.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??