Големият големи уважава,
иска ли в света да оцелява.
Малкият със малките сдружава,
иска ли на тях да се равнява.
Прости са природните закони,
оцелява, който хапе, тъпче, гони.
Разумът, където съществува,
побеждава само щом робува.
© Рот Кив All rights reserved.