22.10.2019 г., 17:56 ч.

Приспи я... 

  Поезия » Любовна
546 0 2

Приспи я...

 

Измисли нещо и я сложи да си ляга,

кажи и да не пита, приспи я и ела!

Бъди егоист и една нощ с мен избягай,

оставил съвестта си у дома...

 

18.09.2019

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??