4.07.2005 г., 23:45 ч.

Присъда 

  Поезия
1252 0 1
Моята мъка сега ще те обвземе,
като страшна сила тя ще те превземе
и няма място, на което за се скриеш,
името ми във всичко лошо ще откриваш.
Не искам никога да ме забравиш,
искам да желаеш силно да ме мразиш,
споменът за нас да не те напуска нито ден,
във всяко момиче да виждаш нещо от мен.
Искам във вечна вярност да ми се заричаш,
тялото ми свой храм нощем да наричаш,
в очите ми да виждаш тъмен огън,
който да ти причинява болка.
Ръцете ми сега ще те настигнат,
каменна стена около тебе ще издигнат
и всеки изход за теб ще е далече,
освен мен друга няма да обичаш вече.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??