17.02.2007 г., 8:53 ч.

ПРИСЪДА 

  Поезия
614 0 1

Колко много те обичам,
просто нямам думи да ти кажа.
Когато ме прегръщаш,
ток през мене преминава.

Когато ме целуваш,
искра в очите ми изгрява.

 

Ти – единствената ми любов,
не винаги искрена,
не все усмихната,
но много истинска.

 

Мойта присъда си ти,
да те обичам,
понякога дори да боли.

Моето щастие,
моето минало, настояще,
събрано в една съдба...

 

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />Моята вяра, моите мечти,
моят грях, моите сълзи.
Вселената с твойто име наричам,
и макар не винаги да си до мен,
БЕЗУМНО ТЕ ОБИЧАМ!

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нужно ли е да коментирам?
    Мисля, че стихотворението е доста силно и само говори за себе си Усмивки
Предложения
: ??:??