12.12.2007 г., 10:58 ч.

Притеснение 

  Поезия » Любовна
795 0 15

Изведнъж се притесних,
че днес пропуснах да ти кажа,
че те обичам...
Помислих си,
че може да не си разбрал.
И реших,
в момента,
вместо "Лека нощ",
да ти прошепна
нежно:
Обичам
те,
любов!

 

Евгения Маринчева 

 

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??