8.12.2007 г., 12:48 ч.

Приятел 

  Поезия » Философска
1057 0 1

На теб винаги съм вярвал и на теб ще споделя,

че от тебе нямам никой по-близък на света.

Без теб аз няма да съм аз - а нещо друго.

Ти не си приятел, ти си цяло чудо.

Защо мълчиш?

Толкова ми е хубаво, когато сме си само двама.

- Мълча, защото мене пък ме няма.

© Ивайло Граматиков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??