9.07.2008 г., 19:22 ч.

Приятел ли... 

  Поезия » Любовна
701 0 1
Приятел ли...

Не плача, няма - обещавам!
Но сърцето ми превземаш ти - признай!
Умът ми чак не го побира - как стана?!
Сега го разгадай и обясни ми -
защо така плени ме ти?

Внимавай! С чувствата ми ти не си играй!
От твоите целувки - пари,
от твоите прегръдки ме боли...
Как ли занапред ще си говорим
с тези чувства в нашите души?...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??