30.12.2009 г., 10:25 ч.

Приятел-предател 

  Поезия » Друга
751 0 1

Приятел-предател

Когато близък приятел
превърне се в твой предател,
искаш света да обърнеш
и жестоко да му го върнеш.

Но кой би посмял
приятел да нарани,
аз бих му се смяла,
това е долно! Нали?

Някога неразделни бяхте,
даже в едно се сляхте,
а сега той ти се присмива
и тайните ти на света разкрива.

Но винаги прошка се дава
и лошото бързо се забравя,
защото приятел в беда се познава
и винаги той ръка ще подава.

© Ивчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??