Сърце горещо затуптява
от страсти бурни разтреперано.
"Мълчи! Спри! Не заслужаваш!"
От тях си само ти презирано.
За правда бориш се, а чуват
твойте думи за безсмислени.
Но нека всички да хортуват!
Ти знаеш, че си искрено!
Уважение, приятелство, любов...
те знаят само лицемерие, изгода!
И ти с безпомощний си зов
се бориш с тяхната природа.
Но не...
Не ща приятели пияници!
Не ща приятели нехранимайковци!
Не ща приятели предатели,
грубияни, злобари, гадняри, пропаднали...
Сама съм! Аз така избирам!
Не мога вече ! Нямам сили!
Приятели да си намирам ?!
Не сте ми нужни и не сте ми мили!
09.05.2012
© Надежда Всички права запазени