10 мая 2012 г., 01:37

Приятели 

  Поэзия » Философская
364 0 0

Сърце горещо затуптява

от страсти бурни разтреперано.

"Мълчи! Спри! Не заслужаваш!"

От тях си само ти презирано.

 

За правда бориш се, а чуват

твойте думи за безсмислени.

Но нека всички да хортуват!

Ти знаеш, че си искрено!

 

Уважение, приятелство, любов...

те знаят само лицемерие, изгода!

И ти с безпомощний си зов

се бориш с тяхната природа.

 

Но не...

Не ща приятели пияници!

Не ща приятели нехранимайковци!

Не ща приятели предатели,

грубияни, злобари, гадняри, пропаднали...

 

Сама съм! Аз така избирам!

Не мога вече ! Нямам сили! 

Приятели да си намирам ?!
Не сте ми нужни и не сте ми мили!

 

09.05.2012 

 

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??