8.04.2018 г., 17:38 ч.

„ Приятели“ 

  Поезия » Друга
232 0 0

 

Пиша стих след стих.

Този на вас го посветих.

На приятелите мними, оказали се

предатели недостижими.

Приятели лицемерни,

за мен оказахте се вий неверни.

Самозвани, привидно  фалшиви.

Жестоки и свадливи.

Актьори безсърдечни.

Равнодушни към човешката съдба.

Самозабравили се невежи господа.

Усмихнати, бездушни, жалки същества.

Дори не мога и да ви намразя!

Толкоз сте ми безразлични

приятели двулични.

Бездушни ниши същества.

Животът ми показа вашите лица.

Маските свалете дами и господа.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??