29.07.2018 г., 21:53 ч.

Приятелко здравей 

  Поезия » Друга
433 1 0

 

 

Приятелко, здравей,

казвам ти го пак.

Обичам те,

с цялото си сърце

 

Приятелко, здравей,

Без теб не мога разбери.

Свикнах с теб, с твоята обич

от зори до мрак.

 

Приятелко, здравей,

Липсваш ми до болка.

Липсва ми твоята усмивка.

Липсваш ми много ти.

 

Приятелко, здравей,

трябва да свикна,

че животът ни раздели,

не съм егоист.

 

Осъзнавам приоритетите

в живота.

Но уви без теб и твоите писма

сърцето не спира да боли.

 

Приятелко, здравей,

цвете аз ти подарявам,

с много обич от сърце

и късмет ти пожелавам.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??