15.05.2024 г., 6:17 ч.

Приятелската любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
175 0 0

С усмивката чаровна,

и очичките кафяви

тя се загледа в тебе,

ти се развесели.

 

Все едно обичан си

за пръв път от някого..

Все едно искат те

и си различен от всекиго.

Накрая се мотивираш,

преборваш страха

Пишеш си с нея 

и губиш света.

 

Усмивката приятелска,

Очите ѝ кафяви,

излъгали сърцето ти,

любовта да намери…

© Онур Илязов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??