5.05.2007 г., 13:45 ч.

ПРИЯТЕЛСТВО 

  Поезия
724 0 4


                                                   
                                                  Когато от приятел си предаден,
                                                  не знам какъв съвет бих дала аз,
                                                  защото не за тази болка е създаден
                                                  човек, обичащ до захлас.
                                                  Единствено годините ще кажат
                                                  приятелство ли е било или лъжа,
                                                  защото само истински приятел
                                                  остава с тебе до смъртта.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??