Когато от приятел си предаден,
не знам какъв съвет бих дала аз,
защото не за тази болка е създаден
човек, обичащ до захлас.
Единствено годините ще кажат
приятелство ли е било или лъжа,
защото само истински приятел
остава с тебе до смъртта.
© Анна Станоева Todos los derechos reservados
Браво, Ани!