1.06.2008 г., 17:01 ч.

Приятелство 

  Поезия
765 0 1
Есен е...
Седим си двамцата
с нощта под небето.
Изведнъж връхлита ме луната,
следвана от меланхоличната вълна.
Та къпем се ний, двамцата с нощта,
в океана от меланхолия.
Къпем се и си мълчим,
затова приятели сме
и напред вървим.
Приятелството важно е,
на много хора липсва то,
защото те не осъзнават го.

© Цветан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??