27.07.2007 г., 8:54 ч.

Приятелство 

  Поезия
611 0 3
 

Без вас какво съм, приятелки мои?

Без вас аз съм нищо...

Обичам ви... нали знаете това?

Познати имам много,

но за мене три лица
 са по-важни от вскички други на света.

Ако без вас остана някои ден,

самотна ще броди моята душа.

Усмивката ми по лицето не ще тъй грей,

както, когато с вас се смей.

Няма никой вас да замени...

Приятели безценни сте ми.

Единствено на вас мога да поверя аз

цялата изтина за моята душа,

всяка моя грешка или лъжа.

Надявам се нивга мен да не  изтриете от вашите глави.

Нищо специално в мене не блести...

Но въпреки това приятелка съм ви добра.

Ще се радвам, ако и за вас
съм толкова безценна аз.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??