13.12.2014 г., 19:40 ч.  

Приятелство 

  Поезия » Бели стихове
408 0 0

Приятел не можеш да си купиш.

Но лесно можеш да го изгубиш.

С думи тежки, непростими.

Носят се из полета диви.

 

Ах, приятелство вълшебно, как нужно си ми ти.

Без теб погубени са всички мой мечти.

Изгубих най-важното в човешкия живот.

И съдбата наказа ме с тежък урок.

 

Той бе готов заради мен всичко да направи.

Но заради мойте грешки отново ме изостави.

Приятелството искам да си върна.

И мъката в радост отново да превърна.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??