9.03.2019 г., 4:48 ч.

Приятелство Freundschaft ) 

  Поезия
329 0 2

 

Приятелството е река от тайни 
то е нещо хубаво, но и нещо лошо,
в него може да потънеш или да се извисиш.

 

Приятелството е чувство, 
Което се крие в душата на всеки,
просто трябва да намериш правилните 
хора за да го почувстваш.

 

Чувство за приятелство открих наскоро,
но се радвам  въпреки това, сега го споделям с прекрасни хора и благодаря за това.

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??