Приятелството е река от тайни
то е нещо хубаво, но и нещо лошо,
в него може да потънеш или да се извисиш.
Приятелството е чувство,
Което се крие в душата на всеки,
просто трябва да намериш правилните
хора за да го почувстваш.
Чувство за приятелство открих наскоро,
но се радвам въпреки това, сега го споделям с прекрасни хора и благодаря за това.
© Хриси Миланова All rights reserved.