16.08.2011 г., 12:19 ч.

Приятелство в любов 

  Поезия
768 0 1

Здравей, любими!

Как е днес денят?

Сърцето усмири ли се след мрака?

 

Здравей, любима!

Мъча се - уви...

но тази мисъл все в ума е като драка...

 

Коя, любими? Моля те - кажи!

Приятелите за това са - да помагат,

радости и болки сподели,

спести сърцето ти да страда!

 

Не зная, мила, само знам едно,

че боли, когато близък те засегне,

бориш се, премисляйки добро и зло

в очакване ръка за мир към тебе да протегне.

 

Недей да страдаш - знаеш го добре,

животът е борба - роден си да се бориш,

видях пред теб късмет да те зове

и никога за любов да се не молиш.

 

 

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??