26.10.2009 г., 10:15 ч.

Приятелството е... 

  Поезия » Друга
1447 0 2

Приятелството е красота.
Приятелството е рядко срещана звезда.
Приятелството е смях.
Приятелство да предадеш е грях.
Приятелството е чисто като сълзи.
Приятелство се създава само от чисти души.
Приятелството е опора.
Приятелят е лек от умора.
Приятелството е мечта.
Приятелството е игра с трудни правила.
Приятелството е усмивка нежна.
Приятелството е истината небрежна.
Приятелството е красив спомен,
а приятелстото с теб е рядкост в света огромен.


                                     Посвещава се на мойте Приятели, които Винаги са били до Мен.
                                                                                         ОБИЧАМ ВИ!!!

© Ралица Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??