19.06.2007 г., 20:39 ч.

Приятелю! 

  Поезия
752 0 3
Приятелю,

Помня всяка твоя дума,
помня всеки твой жест,
помня как се запознахме
и как сърцето трепна в мен...

Помня как превърнах се в опора,
помня как "изповядвах" те през ден,
помня как превърнах се в приятел
и споделяше всичко с мен...

Така и не разбра, че те Обичам
и че ме боли - обсъждаш ли жените с мен.
И защо продължавам след теб да тичам
и на приятелството съм в плен...

Дано някой ден и ти си спомниш,
че приятелка си имал - влюбена в теб,
дано очите си отвориш
и потърсиш мен...

© Доби Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??