25.10.2007 г., 12:00 ч.

Приятелю, защо се случи с нас така?!!? 

  Поезия » Любовна
873 0 3

Приятелю, защо се случи с нас така?!!?

Какво се случи с нас, кажи.

И нека тоз път да не са лъжи!?!

Нали ми беше ти приятел…

Нали ти бях аз близо до сърцето??

 

Преди, когато разговаряхме с часове...

С думи по-красиви от тези в мечтите!

Сега… сякаш от мен те делят ледове,

не казваш нито дума, а минават дните!!

 

Мислех си аз, че ти си момчето,

с което можех за всичко да говоря…

Беше ми ти дори и в сърцето,

а днес не мога даже с теб да поспоря!!!

 

Защото отдръпна се ти от мен,

не споделяш с мен както преди,

отдалечаваш се с всеки следващ ден,

не ми ли вярваш вече, я отговори?!!

 

Как искам аз да те прегърна,

така, както ме гушкаше и ти…

И с цялата си обич да те обгърна,

с каквато даряваше ме ти преди!

 

Но не, ти вече си различен…

Не те интересува даже моята тъга…

И странно ми… но бъди обичан!

Не ще узная май защо се случи с мен така!?!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??