12.04.2006 г., 11:57 ч.

Признай ... Признавам 

  Поезия
676 0 2

Признай! – че всяка  нощ ме търсиш...

Признай! –  че моите целувки искаш

Признай! –  че до полуда ме желаеш

Признай! – че много ме обичаш

 

            - - -

 

Пред теб признавам, че сънувам те

и устните ти страстни бленувам

за прегръдката ти нежна жадувам

и на глас ще изкрещя Обичам те...

 

© Доби Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??