Признай! – че всяка нощ ме търсиш...
Признай! – че моите целувки искаш
Признай! – че до полуда ме желаеш
Признай! – че много ме обичаш
- - -
Пред теб признавам, че сънувам те
и устните ти страстни бленувам
за прегръдката ти нежна жадувам
и на глас ще изкрещя Обичам те...
© Доби Константинова All rights reserved.
Супер Кратко и ясно Ясно... прекрасно