21.06.2011 г., 14:30 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
475 0 0

Признание

 

Ти завладя най-далечните кътчета на душата ми,

превърна в твоя вярна следовница съдбата ми,

заплени ме,

с любовен плам осени ме,

запази ме!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??