8.05.2018 г., 12:29 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
952 3 7

Знаеш ли, сърцето как боли,
а се опитвах да забравя.
Но как забравя се, кажи
очи,които ме изгарят?

И колко пъти се възпирах,
щом исках да ти се обадя.
А как да го направя, разбери,
щом чуя те ще трябва да призная!

Ако намериш сили, ти ме набери,
от мойте нищо не остана.
Поне с едно "Здравей " ме поздрави,
за да олекне бремето накрая!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??