10.06.2008 г., 7:22 ч.

Признание! 

  Поезия » Любовна
616 0 2
Вън вали с най-красивите си капки от сълзи,
а ти и аз стоим един срещу друг търсещи думите!
И знам, че ако заговоря сега с най-трудните думи,
бих ти казал онова, което е на сърцето ми, ранено!

И ето, любовта ми даде своя знак, за да започна!
Обичам те! Това е най-красивото и най-трудно признание!
Липсваш ми! Това е нещо, което всяка нощ трови сърцето ми!
Ревнувам те! Това е нещо, което само ти можеш да излекуваш!
Плачи ми се! И нека с тези сълзи видиш моята неугасима любов!

Признанието, което искам да ти направя в тази красива нощ,
не ще може да се изкаже с думи прости, с думи еднички,
затова, че това признание е толкова красиво и истинско!
Обичам те! С тези думи сърцето ми те моли, прости ми!

Признавам ти, че когато те срещнах за първи път
на онзи красив етаж и ми подаде своето кутре,
аз се влюбих в две красиви, честни сини очи!
И оттогава всяка вечер си в моя сън, за да е най-красивият!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво признание, вълнуващо, но наистина с толкова много думи заприличва повече на проза...
  • Със страхотни емоции за заредени стиховете ти...
    но хубаво ще е да ги впрегнеш в по малко думи...най-подходящите...
    и ще видиш тогава...с обич за теб, Пацо.
Предложения
: ??:??