1.10.2009 г., 0:42 ч.

Признание 

  Поезия
584 0 11

ПРИЗНАНИЕ

 

 

Позирам, когато съм хрисим.

Истинското ми лице е гето

на развихрени пияни цигани,

които жадуват вендета.

 

Поза е, когато се качвам на Кръста.

Душата ми е преизподня и клада,

където без жалост изгарям най-дръзките

и най-непокорните си мечтания.

 

Роля е, когато излизам на сцената

и когато се боря със вятърни мелници.

Всъщност, аз съм безделникът,

на когото завиждат вашите делници.

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??