5.06.2008 г., 9:32 ч.

*Признание* 

  Поезия » Любовна
580 0 1
 

ПРИЗНАНИЕ

 

Най-силно те обичам,

когато дълго, много дълго

се загледаш във очите ми!

Най-силно те обичам, когато

някак уж небрежно със ръка

отмяташ от лицето ми косите ми!

Най-силно те обичам,

когато от любов си уморен...

и нежни капки пот

по челото ти се стичат!

Най-силно те обичам,

когато съм останала без дъх

от толкоз много обич...

и не мога да извикам силно

колко всъщност те обичам!

Най-силно те обичам,

когато дълго, много дълго

се загледам във очите ти!

Най-силно те обичам,

когато нежно, много нежно

те целувам и те галя по косите ти!

Най-силно те обичам... тогава,

защото точно в този миг те искам

само и единствено за себе си!

Най-силно те обичам,

защото точно в този миг

най-силно осъзнавам,

че  точно Ти си... на Душата

и на Тялото Владетелят!

MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • красиво стихотворение! ((((: (напомня ми на едно от моите
    пожелавам ви силна и нестихваща любов!!!
    поздрави
Предложения
: ??:??