12.10.2007 г., 9:38 ч.

Призрачен декор 

  Поезия
744 0 0
Какво ще стане, ако в някой филм - красив и романтичен,
режисьорът без да знае,
се вмъкне някой призрак, сив и ексцентричен.
Сюжетът друг ще стане, героите ще се менят,
а призракът, дори и без да знае,
ще ги накара из основи да се променят.
И ето как съвсем случайно едно създание без плът и кръв,
се появи във филмово издание и предизвика смут.
Дали ще се отдръпне, както и дойде, случайно,
вдигнал своята глава . . .
ще обере ли и последните овации най-нахално?!
Неосъзнал дори той своята вина.

© Бренда Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??