20.10.2009 г., 10:50 ч.

Призрачно 

  Поезия » Пейзажна
527 0 2

 

 

Призрачни облаци призрачно бдят над луната...

Призрачна нощ ги омайва със полъх потаен...

Призрачно тиха се стели над тях тишината...

Призрачни мисли политат нагоре в безкрая...

 

В призрачен танц се понасят и вият изкусно

призрачни мисли с призрачни бели одежди...

Призрачни спомени, раждащи призрачни чувства,

също в среднощен призрачен танц се нареждат...

 

Призрачно бледа, пак призрачно грее луната...

Призрачни облаци с нежност и страст я обгръщат...

Призрачно хубава, мами обратно земята...

В призрачен сън аз към нея отново се връщам...

 

 

29.09.2009

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??