21.02.2007 г., 6:10 ч.

призрак 

  Поезия
539 0 0

В тишината на нощта
черен призрак се прокрадва  
и се вплита в съня,
прави го студен и мрачен.

И в съня спокоен изведнъж
светкавица проблясва,
и завърта го тя
на противоположната страна.

Красиви спомени и мрачни мисли
стават цяло в безкрая,
а черния призрак не се изпарява,
той остава до края.

Обичан бе той,
бе бял и тъй чист,
но лъжите коварни и плоски
превърнаха го в черен, коварен артист.

© ЛиЛи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??