17.04.2007 г., 1:36 ч.

ПРОБУЖДАНЕ 

  Поезия
462 0 1
Пробудихме от зимен сън,
заспалите във нас копнежи
и жизнерадостния звън,
от нови страсти и стремежи.

Смирени почваме на чисто,
пропуснатия шанс се връща
и в  повече не е излишно,
добре дошъл е в наш`та къща.

Жаждата за идните утра,
зареждат ни със много сили,
вярата в успеха им сега,
пак прави ни недостижими.

Съпътствани от дар безценен,
рамо нечие в тъга и радост,
 различно, казва, да  погледнем,
на таз  невероятна младост.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??