10.01.2008 г., 11:00 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
898 0 4

Обичам сутрините тихи и спокойни,

заспали още в нощен сън.

Обичам изгрева да видя

и първа да го поздравя.

Обичам моите дни да почват

в прегръдките на мъж желан.

Обичам Слънчицето си да будя с целувка...

Денят е хубав.

Листата падат в ритъм чуден

и правят есенен килим.

Обичам сутрините мои

да почват просто ей така.

© Анелия Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??