23.06.2006 г., 9:22 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
1522 1 11


Събудих се с целувката ти върху устните ми
и чудя се - насън ли бе или наистина.
Лежа омаяна, блажена и отпусната
и мисля, че за мене само ти орисан си.
Събудих се с ръцете ти на тялото ми,
така реално те почувствах, че потръпнах.
Отвътре огънят мъждукащ се разпали и
в миг пожелах да ме докоснат пръстите ти.
Събудих се от шепота на листите,
заслушах се - дано да чуя нещичко.
И, слава Богу, чух оттам "Обичам те"...
Това бе ти.
Наистина вълшебство е.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??