17.05.2007 г., 10:22 ч.

Продадена душа 

  Поезия
835 0 2
Продадена душа


Как не разбра,
как не разбра очите.
Аз ти се молех с тях,
нима не разбра сълзите!
Помисли сега,
че избор нямаш вече
и на ниска цена
продаде любовта си!


Много трудно ти е, знам,
продадена душа да носиш.
И да виждаш студ в очите,
но от тях любов да просиш!


До теб е сега,
студена и мрачна вечер,
 но взе любовта
и ти без душа си вече!
Стига ти и това -
кафето си сам не пиеш,
но къде любовта
в сърцето и да откриеш!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Според мен няма на къде повече да се усъвършенстваш
  • Браво,Ленче,и ти си като мен начинаеща,ама ше се усъвършенстваме
Предложения
: ??:??