2.03.2017 г., 19:44 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
300 0 0

111/И ей така години дълги,

почти във село се прибрах

и там подпрян на двете кълки,

при свойте хора за живях.

От болестта си не се слисах

и лудо стихове записах

и този златен период,

към славата потърсих вход!

До този ден, каквото пишех,

самичък аз си го четях,

Там тази практика я спрях!

За фенове аз за въздишах!

От  глупавата „Самота”,

Реших да влезна във „Света”!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??