26.03.2017 г., 18:59 ч.  

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
369 1 0

132/ Най-истински  се чувстваш вечер,

тама когато долети,

светулките щом щъкнът вече

и грейнат едрите звезди.

Отърсваш лятната жерава

 "балкана"  хлад като раздава

и иска  да те утеши...

Ти чакаш щурите мечти!

И сам самичък щом  останеш,

и в судормата сам стоиш,

гърбиците си да равниш,

и  щастието  си за славиш!

И ей така успокоен,

ти чакаш новия си ден!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??